12. december 2020

Årets julegavehit hos Salon Hair

I december måned er der travheld hos Salon Hair i Skive. Mange skal have ordnet håret op til jul og så skal  der købes produkter og gavekort med også.

Benny Enoksen, frisør og indehaver af Salon Hair i Skive tilbyder en ny hårserie til hele familien fra det tyske firma Keune. Og i år er der en ekstra bonus at hente idet de lækre produkter er pakket ind i gaveæsker, som forestiller de sødeste huse der kan hænges op til pynt bagefter.

I december måned køres der konkurrence på Salon Hairs facebook side, hvor man kan vinde lækre hårprodukter fra Keune.
-Vi har generelt travlt i december, da mange gerne vil have ordnet håret inden højtiden. Og i år er heller ingen undtagelse, selvom corona er kommet på besøg i år.

Godt humør og lækkert hår
I torsdags i sidste uge blev kunderne glædeligt overrasket af, at Benny og pigerne mødte frem i det flotteste juledres; pigerne i flotte julekjoler og Benny i en flot grøn jule-score jakke. Kort sagt, der var dømt julefest i salonen og selv hunden havde fået juleslips på.

Åbningstider jul og nytår
Som altid er der personale på arbejde i Salon Hair, både helt op til jul og mellem jul og nytår. - Vi glæder os til at sætte julelokkerne og vil samtidig også gerne sige tak for den store opbakning, der har været til salonen, tiltrods for corona har drillet os i år. Og så vil vi også gerne ønske alle en god jul og et godt nytår  slutter Benny Enoksen.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

bubble