8. februar 2018

Bonbonnieren åbner fredag med masser af lækkerier og gode tilbud

Fredag åbner den nyrenoverede butik i Nørregade i Skive og Helene og Keld Nielsen er klar når dørene slås op fredag kl. 9.30-17.30.

Bonbonnieren er købt af Chokolet som Keld og Helene også ejer, og skal fremover forhandle chokolade og andre spændende lækkerier, både fra det nuværende sortiment, og mange nyheder, bl.a. fra Chokolet.

  • Af nyheder kan det nævnes, et nyt køkken og i det gamle køkken er der lavet kølerum til at opbevare chokolade i, og et kundetoilet i caféen, som har været meget efterspurgt. 
  • Belgiske vafler, den populære Sunes milkshake, chokolader fra kendte Sv. Michaelsen og Katrine Andersen vil stadig være at finde i butikken.

På hylderne vil der også være nyheder, såsom lækre håndlavede flødeboller fra Chokoladekurven i Thisted, lækre Thy-specialiteter fra Thya, de kendte hjemmelavede bolcher fra Skagen, Økologisk The som kan drikkes i Cafeen eller købes med hjem, lækre hjemmelavede karameller og ja… her kan vi blive ved, listen er lang med lækkerier til den søde tand.

  • Vi glæder os rigtig meget til at se vores kunder, familie og venner, forretningsforbindelser og ja, alle der måtte have lyst til at give os et besøg på åbningsdagen. Vi vil gerne fejre denne glædelige begivenhed med alle der måtte have lyst og vise vores nyrenoverede lokaler frem, siger Helene og Keld samstemmende.

Se vores profil her

Tilbage til oversigten

Læs også

bubblemedia