28. februar 2019

Dan Group Alarm Skive A/S fusionerer med ACTAS A/S

Med virkning fra 1. januar 2019 er Dan Group Alarm Skive A/S blevet en del af den landsdækkende sikrings- og sikkerhedsvirksomhed ACTAS A/S.

Den tidligere ejer af Dan Group Alarm Skive A/S, Karl Mikkelsen, fortsæt-ter som afdelingschef i ACTAS A/S og alle medarbejdere følger med. Med ACTAS A/S i ryggen er afdelingen betydelig styrket og godt rustet til nye udfordringer.

Nuværende kunder i Dan Group Alarm Skive A/S vil således uændret opleve den samme gode service, som fremadrettet kombineres med nye kompetencer og udviklingsmuligheder:

- Vi er glade for at få Karl og hans dygtige medarbejdere med på holdet, siger adm. direktør i ACTAS A/S Jørgen B. Kronborg, der understreger at aftalen er ren win-win: Hos ACTAS styrker og udbygger vi positionen i det vestjyske, og vores nye afdeling i Skive bliver en del af en organisation med innovation, læring og kvalitet som nøgleord. 

ACTAS A/S er landsdækkende med salgs- og serviceafdelinger i Aalborg, Skive, Aarhus, Fredericia, København og Hårlev. Virksomheden råder over eget udviklings- og projekteringscenter, hvor man fremstiller kundetilpas-sede løsninger, der installeres og serviceres af faguddannede sikringstek-nikere med branchens bedste uddannelse.

ACTAS A/S udfører arbejder under dansk overenskomst, og uddanner elever og lærlinge indenfor flere fagområder. Virksomheden beskæftiger p.t. knap 100 medarbejdere, heraf 15% dygtige unge mennesker under uddannelse.

 

Læs mere om Dan Group Alarm A/S

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia