3. november 2021

Spisestedet er hele kommunens leverandør af den lækreste julemenu.

Lige fra de hvide sild til risalamande. Alt det klassiske fra Spisestedet gør julen dejlig traditionel og altid velsmagende. 

Få Spisestedets dejlige julemenu leveret let og præcist til din dør. HVis du sørger for opdækningen og julepynten, så sørger vi for årets velsmagende julemad. 

Hos Spisestedet kan du sammensætte din egen julemenu, som du kan lide den. Vi har et bredt udvalg af julefavoritter, som du finder nedenunder.

Hos Spisestedet ved du, hvad du får. Vores årelange traditioner afspejler sig også i vores julemenu, hvor du er garanteret lækre retter tilberedt med en stor portion kærlighed. Vi værner om kvaliteten, og derfor tilbereder vi maden efter gode danske traditioner. I tilberedningen bruger vi friske råvarer – fordi de smager af mere, og fordi de bare smager bedre. I vores oversigt kan du bl.a. finde de klassiske juleretter såsom hvide sild, kryddersild, frikadeller og medister med rødkål og naturligvis juledesserten: risalamande. Her finder du også en kuvertpris, så du selv kan sammensætte den helt perfekt menu til din kommende julefrokost.

Skives bedste smørrebrød
Spisestedet er kendt for sit lækre smørrebrød, som igen er blevet utrolig populært. Husk det næste gang, du lige trænger til lidt frokost, mad til et møde eller til aftensmad. Desuden leverer Spisestedet stadig de flotte påløgsfade og -kagemand.

Frokostordning til virksomheder
Spisestedet har igennem det sidste halve år leveret frokostordninger til en række lokale virksomheder. Det leveres som en varieret anretning fra dag til dag - altid med lækre hjemmelavet retter, både kolde som varme.

Det kan evt bestå af 2-3 slags pålæg med tilbehør, en dagens salat samt en lun ret og eller tilbehør med dertilhørende brød og smør.

Spisestedet sammensætter gerne ordningen, lige efter hvad du måtte ønske.

Kontakt Spisestedet for mere information eller send en mail på mail@spisestedet26.dk

På appetitlig gensyn
Spisestedet v/ Louise Christensen - tlf:97585859

spisestedet_best-of-skive_medarbejderne_bundbanner.jpg

spisestedet_best-of-skive_menukort_jul.jpg

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

bubble