7. februar 2019

Det sker for naboen…. siger naboen

Nyd ferien uden bekymringer…

Vinterferien nærmer sig og måske i skal på ski eller anden form for ferie. Husk at i ferieperioder og ved højtider slår tyven ofte til, og det giver anledning til mange flere indbrud i private hjem. Er dit hus ordentlig sikring mod indbrud?

Giv dit hjem et sikringstjek
har dit hjem svage punkter, som gør det til et oplagt mål for tyven? Ofte begår tyven indbrud via vinduer eller terrassedøren. Derfor er det oplagt at sørge for at vinduer og terrassedør er sikret med gode solide låse. Evt. få påsat et håndtag med kodelås.

Kig på området omkring din bolig
Noget så simpelt som højden på din hæk kan være afgørende for om tyven opgiver sit forehavende. En god fingerregel er, at hækken ikke bør være højere end 2 meter. Derudover skal du sørge for at stiger, værktøj og trillebør er bag lås og slå.

Organiser dig med dine naboer
Det Kriminalpræventive Råd og Trygfonden lancerede for nogle år siden Nabohjælp, som er et koncept hvor naboer kan organisere sig, og hjælpe hvis nogen fra området tager på ferie. Hjælpen kan fx udmønte sig i at din nabo parkerer sin bil i din indkørsel, sørger for at køre skraldespande ind og tømme postkassen. Dermed får man ikke indtrykket af at boligen er forladt – for et forladt hjem er nemlig et populært mål blandt indbrudstyve.

Husk også dine låse!

Mange husstande i dag er stadig udstyret med forældet låse på deres døre. De gamle serie 500 låse er udgået fra Ruko´s sortiment, da sikringsforholdene ikke opfylder standarden, så er du en af dem der stadig bærer rundt på en gammel Ruko nøgle med rundt hoved, så skynd dig at få den udskiftet.

Har du brug for et tjek af dine sikringsforhold af boligen, hvad enten det er i form af udskiftning af låse, opsætning af alarm eller overvågning, eller blot et servicetjek af dine nuværende sikringsforhold, så kontakt Lås og Slå Tyverisikring Skive på tlf.: 97 51 08 01 – Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Husk vores webshop er tilgængelig 24-7. Her har vi masser af tips til, hvordan du på sikker vis kan efterlade dit hus alene – så tjek os ud på Laasogslaa.dk, hvor du samtidig finder et godt udvalg af låse, alarmer og overvågninger.

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia