16. januar 2019

Mød Dommerby Papir på Konfirmandmessen i Kulturcenter Limfjord

Dommerby Papir er klar til Konfirmandmessen i Kulturcenter Limfjord og har åbent i butkken samme dag fra kl. 12.00 - 14.00

- Vi glæder os rigtig meget til at møde konfirmanderne og deres familier på denne traditionelle dag, som vi har været en del af i næsten alle de år messen har eksisteret, fortæller Anette Thygesen, indehaver.

I år har vi nyheder med som vi glæder os til at vise frem til konfirmanderne. Udover de traditionelle farver har vi også de sidste nye farver i gammelrosa og blommefarve, bl.a. Og vi har kort i mange farver, både de dusede farver og pangfarver og så kort i blå, sort og limegrøn. Tre populære farver, der altid bliver valgt af mange til indbydelser.

Nyt design
Hvert år fremstiller vi et nyt motiv til indbydelserne og i år er ingen undtagelse, fortæller Anette Thygesen videre.
- Vi har i år forsøgt at lave et lidt anderledes udtryk til især pigernes kort, som kan føres videre til bordpynten. Det er vi spændt på at vise frem.

Hvert år besøger egnens konfirmander den lille papirbutik med det store udvalg i Dommerby. Butikken har særligt åben søndag den 20. januar fra kl. 12-14, sideløbende med messen. Vi har erfaring for at der også kommer konfirmander langvejs fra, f.eks. fra Mors og Viborg og for dem er det en ekstra fordel, at de kan handle den samme dag som de er på egnen, slutter Anette Thygesen.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia