24. januar 2019

Dommerby Papir - Indbydelser, menukort, bordkort og meget mere…

Butikken bugner med forskellige forslag til konfirmationen. Lige fra indbydelser, bordkort, menukort og sange. Pynt og tilbehør i lange baner, i alle farver. 

Nyheder i butikken

-På grund af stor efterspørgsel har vi nu fået flotte glasflasker til borddækningen i 2 stk. til en overkommelig pris.

De vil gøre sig godt på konfirmandbordet og er også anvendelige efter konfirmationen.

Vi har også flotte servietter og bordløbere i konfirmandernes farver, Vi har servietter til både drenge og piger, de giver et flot pust på det dækkede bord. Hertil kommer også farvet bånd der matcher.

Godt besøgt

Allerede nu har konfirmander været på besøg i butikken i Dommerby og mange er allerede i gang med at lave helt deres egne indbydelser. 

Når indbydelser er lavet, skal der kigges på bordkort og borddækning. Her kan Dommerby Papir være behjælpelig med ideer til flotte bordkort, flotte bånd og menukort. - Pigerne vælger for det meste en sammenhæng i farverne når det gælder indbydelser og senere borddækningen. 

Drengene lader ofte mor være med ind over, men vælger som regel også en sammenhæng mellem indbydelser og bordpynt.

De kommende lørdage fra kl. 10-14 vil der være eksempler på det hele både til drenge og til piger. I hele februar og marts er der længere åbent om lørdagen - nemlig fra kl. 10-14.

Der vises også borddækning til både drenge og piger med menukort, bordkort og eksempler på pynt med hestepiger, fodboldfigurer, blomster og fodbolde.

Når konfirmanden skal have en flot sang, så er Dommerby Papir også leveringsdygtig i opsætning og tryk af sangen. 

Tryk af flotte sange

Der kan også laves aftale om tryk og design efter aftale. Man kan besøge Dommerby Papir i vinterferien hvor butikken er åben fra tirsdag til torsdag kl. 10-13.

Alle er velkomne - butikken er klar til at give tips til den store dag.

Find os på facebook

dommerby-papir/bla-flasker-1.jpg

dommerby-papir/bla-flasker-2.jpg

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia