24. januar 2019

Organisationsmedarbejder søges til Sparekassen Balling

Vi søger en forretningsorienteret og dygtig organisationsmedarbejder, der skal være med til at sikre vedligeholdelse og fortsat udvikling af sparekassens forretningsmodeller og koncepter. 

Du vil organisatorisk blive en del af sparekassens serviceafdeling, der varetager mange forskellige opgaver, som for eksempel: compliance, hvidvask, administration, HR, markedsføring, sekretærfunktion for ledelsen, kredit mm. 

Dit job vil indeholde compliance. Herudover vil der være en række andre opgaver, der skal løses i serviceafdelingen. Når vi kender din profil, vil vi i samarbejde med dig fastlægge, hvilke øvrige opgaver, der skal tilknyttes din stillingsbeskrivelse. 

Vi forventer, at du har en relevant teoretisk uddannelse og gerne erfaring med compliance fra den 

finansielle verden, dog ingen betingelse. - Det er samtidig vigtigt, at du kan tilegne dig ny viden på egen hånd og kan videreformidle din viden på en enkel og forståelig måde. 

Til gengæld kan vi tilbyde dig et spændende og ansvarsfuldt job i en mindre sparekasse, hvor samarbejde og godt kollegialt sammenhold er nøgleordet. Du vil selvstændigt kunne planlægge din hverdag og indflydelsen på dit job som complianceansvarlig er stor. 

For yderligere information er du velkommen til at kontakte vores kreditchef Rene Høgh Larsen på 

9676 4403 eller direktør Kurt Nielsen på 4013 6824. 

Ansøgning sendes til HR på pp@sparekassenballing.dk 

Læs mere om Sparekassen Balling

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia