7. februar 2019

Søegaards Vinhus

Søegaards Vinhus 
- en vinhandel for livsnyderen

Velkommen til Søegaards Vinhus. Vinhandel med Vin- & Kaffebar. 
– En vinhandel i Adelgade i Skive med atmosfære og kvalitetsvarer på hylderne.
Du finder os i gågaden i Skive

Vi er en vinhandel for livsnyderen. Her lægges der stor vægt på detaljerne, både hvad angår indretning og sortiment i butikken.Vi har bevaret den hyggelige gamle købmandsbutik, og du fornemmer med det samme den gode stemning og duften af kaffe når du træder ind.

Vi er en specialforretning med et stort udvalg i vine og spiritus fra hele verden. Vi laver også flotte gavekurve og vingaver til en hver lejlighed. 

Prøv vores Søegaards Kaffe. Vi maler kaffebønnerne på vores store gamle kaffemølle inden du får den med hjem.
Prøv også vores udvalg af the fra Carstensens Tehandel, lækker håndlavet chokolade fra Aalborg Chokoladen og forskellige specialiteter.

Hos os finder du også byens største udvalg af piber og tobakker – både til begyndere og den inkarnerede piberyger. 

Et besøg hos os handler om oplevelsen, vi lægger stor vægt på altid at give jer en god og hyggelig betjening i en afslappet atmosfære. Du træder ind i en tidslomme, og du drages tilbage til en svunden tid hvor det handlede om kvalitetsvarer og god personlig betjening.

Vi åbnede i august 2005 og i 2015 flyttede vi i større lokaler. Her har vi indrettet en lille vin- & kaffebar. Vælg en vin fra hylden og nyd den i vinbaren - vælg din kaffe "to go" eller "to stay".

– Vi fortæller gerne om alle vores lækre varer. Vi har også byens største udvalg af piber og tobakker – både til begyndere og den inkarnerede piberyger - du finder helt sikkert piben og tobakken der passer perfekt til dig.

Vi åbnede vores vinhandel i august 2005 og startede arbejdet med at bygge den vinhandel op, der passede os, med alle de vigtige værdier beskrevet ovenfor.

I 2013 startede vi vores Vinklub. En vinklub, hvor der lægges vægt på det personlige og muligheden for at dele glæden ved vin med andre. Hver måned udvælger vi 4 vine, til en lækker vinpakke, på den måde får vores medlemmer mulighed for at smage et hav af forskellige vine.

Vi håber på at se jer i vores butik! – Velkommen ind i vores univers.

Ole & Leilani Søegaard , Indehavere

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble