16. august 2018

Velkommen til ny sæson med Skive Sportsdanserforening Fremad

Så er det atter tid til at finde danseskoene frem. Skive Sportsdanserforening Fremad starter nemlig den 3. september op for en ny sæson. 

I år finder du flere nyheder på programmet.  F.eks. ”HipHop Girly”, som foregår om torsdagen kl. 19.10-20.00. HipHop Girly er en dansestil, som har fokus på det feminine udtryk. Til HipHop Girly arbejdes der med sensuelle bevægelser inspireret af Beyoncé, Jennifer Lopez og mange flere. 

Igen i år tilbyder vi ”Dans uden partner”. Her kan man møde op, hvis man ingen dansepartner har, men gerne vil lære at danse. Der vil blive undervist i bl.a. vals, jive, samba, rumba, cha cha cha og tango. Dans uden partner foregår onsdage kl. 19.10-20.00

Det er aldrig for sent at lære at danse. Vi tilbyder holdundervisning uanset alder og uanset om du er nybegynder eller let øvet, og husk - dans giver både glæde, motion, udfordringer og nye venner. 

Se vores spændende program her 

Bemærk lørdag d. 25. august holder vi åbent hus - Kom og oplev vores lokale Danmarksmestre, samt mange af de andre dygtige dansere, og aftal evt. en gratis prøvetime.

Vi glæder os til at tage imod jer i vores lokaler i Asylgade 5d!

Læs mere om Skive Sportsdanserforening Fremad her

Tilmelding og betaling til dans, foregår online via dette link

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia