I hjertet af Skive, ligger Hotel Skivehus

Karup Å, løber gennem hotellets have, og kun få minutters gang herfra, er der shopping muligheder, skov og strand. Perfekt, som udgangspunkt for områdets mange attraktioner og oplevelser.

Hotellet har værelser i flere kategorier, herunder suiter, superior og allergi-venlige værelser. Alle værelser er hyggeligt indrettet med bad/toilet, telefon og hårtørrer. Der er fladskærms TV med internationale kanaler, og der er gratis trådløst internet overalt.

I den hyggelige morgenmadsrestaurant servere vi hver morgen, en varieret og lækker morgenmadsbuffet. Brødet lederes friskbagt af lagkagehuset og vi tager hensyn til allergier, med laktose- og gluten frie produkter såsom yoghurt, brød, mælk , smør , pålæg mm.

Du er altid velkommen til at komme og spise morgenmad hverdage fra kl. 6.30 – 9.30 weekender kl. 8 – 10.

Som gæst hos os, kan man træne GRATIS hos Dit Studie – der ligger blot 200 meter fra hotellet.

Restaurant Annexet "Little Italy", lige ved siden af hotellet, får du lækker mad og gode vine. Baren råder over et bredt sortiment af lokalt øl fra både Hancock, Fur Bryghus og Staarup Mikrobryggeri.

Hotellet råder over 3 mødelokaler, med plads op til 80 deltagere. Alle er udstyret med moderne AV-udstyr.

Derudover kan vi være behjælpelige til ethvert selskab, blandt andet frokostarragementer, bryllup og fest samt mindesammenkomster.
Se vores selskabsmenuer her


Følg med på Facebook

bubble