Velkommen hos Klinisk Tandtekniker Louise Høyer

At skulle have kunstige tænder er ikke udelukkende p.g.a. manglende pasning af sine naturlige tænder, da man ved, den største årsag til dårlige tænder er genetisk. Det er stadigvæk sådan, at også forholdsvis unge mennesker får lavet tandproteser. Næsten 1 million danskere har en form for tandprotese.

Vi har klinik i Skive, Holstebro, Struer og Nykøbing Mors, og vores mål er at hjælpe dig, enten med din allerede eksisterende tandprotese, eller fremstilling af en individuel tandprotese, der passer lige netop til dig. At vi bestræber os på at give dig et sikkert og behageligt behandlingsforløb, er en selvfølge for os. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og anvender kun de bedste - og CE godkendte materialer.

Selvfølgelig hjælper vi også med udfyldelse af et ansøgningsskema om tilskud fra kommunen, og da vi er medlem af LKT (Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere), kan vi tilbyde en særdeles fordelagtig finansiering af din nye tandprotese til 0 kr. i rente, 0 kr. i udbetaling og 0 kr. i gebyr, og denne form for finansiering går IKKE ud over tilskuddet fra kommunen.

Besøg vores hjemmeside her


Følg med på Facebook

bubble