Din professionelle partner
i farver, maling og vedligeholdelse

Malerfirmaet Emil Skov i Skive er et veletableret malerfirma, med mange års erfaring inden for malerbranchen. 

VI HOLDER HVAD VI LOVER

Malerfirmaet Emil Skov udfører malerarbejde både på timeløn og efter tilbud. Uanset hvordan vi har ingået aftalen om samarbejdet, så står vi til rådighed for sparring og rådgivning om maling mm. under hele forløbet, og vi garanterer dig, at dit malerarbejde bliver løst til tiden.

VI TAGER DIN OPGAVE ALVORLIGT

Hos Malerfirmaet Emil Skov står vi altid klar til en snak og at se på opgaven, som vi gerne rådgiver og sparrer med dig om - også inden du har besluttet at vi skal udføre dit malerarbejde.

Det er vigtigt for os, at alle vores kunder - nye som gamle - ser os som det fagligt velfunderede og erfarne malerfirma vi er. Derfor betyder det meget for os altid at overholde ingåede aftaler og afgivne tilbud.

Vi er en pålidelig virksomhed som du trygt kan overlade din opgave til, derfor er vi også en del af Danske Malermestre, som er din garanti for, at du har med er yderst professionelt firma at gøre.

VI SÆTTER EN ÆRE I GOD KVALITET OG SERVICE

Uanset om der er tale om en opgave for private, firmaer, institutioner eller andre sætter vi en stor ære i, at udføre vort arbejde i en høj kvalitet - med baggrund i det bedste fra malerfaget. Serviceniveauet er højt og vi gør vort yderste for, at kunden bliver tilfreds. Det er de oftest og måske er det derfor, at vi har mange faste kunder. Det vælger vi i hvert fald, at holde fast i.

FÅ ET GODT TILBUD PÅ DIN NÆSTE OPGAVE

Ingen opgaver er for store og ingen er for små. Vi håber, at du vil lade os give dig et godt og uforpligtende tilbud på din næste maleropgave. Vi lover dig, at du ikke bliver skuffet!


Følg med på Facebook

bubble