MBN Byg ApS

 
Hos MBN Byg ApS møder du dygtige danske murere med svendebrev. Firmaet ligger vægt på god service og godt håndværk og der er en høj dansk arbejdsmoral blandt alle.
 
MBN Byg ApS arbejder over hele landet samt i hele norden.
- Vi sætter en ære i at løse opgaver efter den højeste faglige standard, og derfor gør vi os umage i hele byggeprocessen  fra den indledende rådgivning og projektering indtil den afsluttende gennemgang, når arbejdet står færdig, fortæller indehaver Bjarne Nielsen.
 
Leverer vådt i vådt gulve til Coop Danmark og Lidl
MBN-BYG er specialitet i nedlægning af gulv, ‘vådt i vådt’ samt limning til beton. Dette har medført at MBN-BYG er godkendt til at være fast leverandør til Coop Danmarks byggeprogram samt Lidl’s byggeprogram og har støbt gulvene i flere af Coop Danmarks og Lidls nye butikker.
MBN Byg ApS er et af kun tre firmaer i hele landet der er godkendt af henholdsvis Coop Danmark og Lidl til at udføre opgaven med at støbe deres butiksgulve.
 
Af andre opgaver kan nævnes klinkegulv på Skive Handelsskole og biludstillinger, som passer til MBN Byg’s ekspertise indenfor støbning af butiksgulve, der er bygget op af klinker, der ligges vådt i vådt i en blanding af cement og sand.
 
Opgaver i Næstved
I øjeblikket er MBN Byg i gang med nedlægning af gulv i et helt nyt bilhus for BMW i Næstved og når denne opgave er leveret til kunden, så venter der en ny opgave med et nyt bilhus for VW - også i Næstved.
 
Udfører arbejde for både private og erhverv
Firmaet udfører også alle former for murerarbejde for både private og erhverv.
- Vi sætter en ære i at løse opgaver efter den højeste faglige standard - fra den indledende rådgivning og projektering indtil det færdige resultat, fortæller Bjarne Nielsen, indehaver.
MBN Byg laver alle former for mureropgaver til private, lige fra et nyt badeværelse til nybyggeri af boliger.
 
- Vi står altid klar til at få en snak om netop din opgave og giver gerne et uforpligtende tilbud, slutter Bjarne Nielsen, indehaver af MBN Byg ApS.
 
Firmaet MBN-BYG ApS er startet af Bjarne Nielsen den 1. april 2000 og har adresse på Ballingvej 4 i Skive Danmark.
 
KONTAKT INFO:
 
Kontakt MBN Byg ApS 
Ballingvej 4, 7800 Skive
Telefon: 97 52 61 36 
Mobil: ( 00 45 ) 4036-5340
 

Følg med på Facebook

bubble