Nybolig Skive
- vi kender vores lokalområde

Nybolig Skive er kendetegnet ved ejendomsmægler Torben Kuipers Christensen og Morten Andersen, 2 engagerede mæglere med et stort kendskab til Skiveegnen og hvad der rører sig. De udgør et kompetent og energisk team, med stor faglig ekspertise fra mange år i branchen på egnen. 

Nybolig tilbyder kunderne at repræsentere kunderne og deres hjem på en seriøs og eksklusiv facon, så boligen tager sig bedst muligt ud.
Med vores baggrund i branchen og på egnen gennem mange år, er vi altid klar til at hjælpe med at sælge din bolig, og forud for det, kan vi tilbyde dig et gratis og uforpligtende tilbud på hvad din bolig kan sælges for.

Når du vælger os, laver vi en saglig og personlig handlingsplan til dig og tildeler dig en personlig ejendomsmægler. På den måde får du et godt overblik over salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.

Få hjælp til at sælge din bolig 
En seriøs og effektiv ejendomsmægler med lokalkendskab er afgørende for, at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris. 

Hvis du ønsker at finde den helt rigtige bolig for dig, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig Skive. Vi har det indgående kendskab der skal til, til det lokale område og boligmarked. Vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi. Leder du efter en ejerlejlighed, andelsbolig, villa, nedlagt landbrug, hobbylandbrug eller er det måske mere dig med et fritidshus ved Limfjorden?

Vi glæder os til at høre om dine boligønsker!

 

 


Følg med på Facebook

bubblemedia