Salling Computer Service
- din lokale leverandør af den nye teknologi

Salling Computer Service i Skive er for mange private og erhvervsvirksomheder den foretrukne leverandør af IT-løsninger, smartphones, printer og forbrugsstoffer samt service og support på disse.

Vi tilbyder et kæmpe udvalg af produkter, tilbehør og services inden for IT-området, en kort liste ser sådan ud:

  • Bærebare computere fra Toshiba, ABook, Lenovo, HP, Acer osv.
  • Stationære computere helt efter kundens ønske eller færdigbygget modeller.
  • Printer + blæk og toner til dette fra HP, Epson, Brother, Samsung osv.
  • Netværksprodukter - router, switche, kabler i alle længde osv.
  • Tablets / iPads – Apple, Samsung, HP, Microsoft osv.
  • Smartphones – iPhone, Samsung, Nokia, HTC, Sony osv.
  • Computer skærme i alle størrelser
  • Konsoller + tilbehør - PlayStation og XBOX
  • Service af alle Apple produkter

Vi tilbyder også en række internetbaserede ydelser såsom fjernsupport, hjemmeside opbygning og hjemmeside vedligeholdelse - produkter der gør hverdagen nemmere.

Vi står altid til rådighed for vore kunder med hjælp og vejledning - uanset om det drejer sig om anskaffelse af udstyr, opgradering, service eller levering af en totalløsning.

Vi har kompetente medarbejdere, veltrimmede lokaler og central beliggenhed med gode parkeringsmuligheder. Desuden har vi en servicebil der altid er klar til udrykning - husk vi giver garanti på alt udført arbejde.

Eget værksted / serviceafdeling
For mange mennesker er installation af IT & forbrugerelektronik et sandt mareridt, når man ser det hav af ledninger, tilbehør og installations-CD'ere der normalt følger med, der er dog ingen grund til at fortvivle over dette. Salling Computer Service har velkvalificerede teknikere parat til at betjene kunderne på serviceværkstedet, i hjemmet, i din virksomhed eller via fjernsupport på Internettet for at få det til at virke som du forventer eller har til hensigt med..

Dit produkt behøves ikke nødvendigvis at være købt hos Salling Computer Service for at du kan få hjælp, for vi hjælper alle uanset hvor det er købt.

Se yderligere information om mulighederne på vores hjemmeside.

God rådgivning og optimale løsninger
Lige fra firmaets start har det været vigtigt for indehaver Torben Pedersen, at kunne tilbyde komplette kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser. Den rigtige rådgivning og vejledning er en vigtig parameter, når det drejer sig om at udnytte de teknologiske muligheder. Vi søger således hele tiden at være på forkant med udviklingen og ser det som vores fornemste opgave at levere individuelt tilpassede kvalitetsløsninger, der svarer til vore kunders behov.

Kom ind i butikken og find den nye teknologi...

Besøg også vores webshop her

Følg os på Facebook

 

bubble