Ugeavisen Skiveegnen

Velkommen til Skiveegnens lokale ugeavis

Vi bringer de lokale nyheder hver uge med nyt fra butikker, foreninger, sportsklubber og andre tiltag i lokalområdet. Vi udkommer hver uge året rundt og har absolut rimelige mm-priser.

Udkommer
Hver tirsdag/onsdag.
Omdeles til samtlige husstande med Post Danmark.

Udgivelsesområder
Samtlige husstande i 7840 samt dele af 7800.

Dele af Skive by herunder også Årbjerg, Glattrup, Brårup og Egeris. Herudover også Tastum, Lånum samt til avisens kerneområde hele 7840 Højslev: Bøstrup, Dommerby, Hejlskov, Højslev K, Højslev St, Hald, Kobberup, Lund, Lundø, Nr. Søby, Nr. Ørum, Røgind, Sejstrup, Strandet, Stårup, Virksund, Vinkel, Søby, Ørslevkloster.

Oplæg
Ugentligt oplag: 3.500 eksemplarer / 8.750 læsere
Nyhedhedsbrev inkl. annoncer udsendes til 4500 lokale mailadresser HVER TIRSDAG

Udvidet oplæg
1. onsdag i måneden:  6.540 eksemplarer /16.350 læsere
Nyhedhedsbrev m/annoncer til 4500 lokale mailadresser hver tirsdag

Udsendelsesform
Omdeles til samtlige husstande med Post Danmark.
Nyhedhedsbrev m/annoncer til 4500 lokale mailadresser hver tirsdag

 

 

Lidt historie om den lokalforankrede avis

Ugeavisen Skiveegnen er den lokale avis i det østlige Skive, i 7840 Højslev som er Skives største oplandsby. Højslev er den by der vækster mest i Skive Kommune og området avisen udkommer i er både på land og i by.

Avisen bringer faste rubrikannoncer, købmands og slagtertilbud og har sin faste skare af både annoncører og læsere.

Med 25 år bag sig, har avisen levet en omskiftelig tilværelse helt fra starten, af hvor den blev kaldt Den Bette Avis og blev trykt på offset hos Thorvig Tryk i Skive. Redaktør og fotograf var Inger og Poul Nellemann, som bidrog med mange skønne billeder og gode historier.

Herefter blev avisen overdraget til Grafisk Bureau med adresse i Højslev. Bureauet er ejet af Anette Thygesen, typograf, og i 1997 blev Den Bette Avis overdraget til Grafisk Bureau, som herefter valgte at lave en mere kommerciel udgave af Den Bette Avis.

Senere hen har den skiftet navn til Ugeavisen Skiveegnen og i dag er den tilbage i det format som den startede i, en metroXPress str. som skiller sig positivt ud fra mængden af Ugeaviser.

I dag udkommer avisen både på tryk, på internettet, og et nyhedsbrev som sender annoncerne ud til 4500 lokale modtagere hver tirsdag. Ligesom vi naturligvis også er på Facebook.

 


Følg med på Facebook

bubble