"Skal du tættere på vandet bliver du våd"

På Virksund Camping værner vi om de gamle værdier, hvor service har stor betydning. Det er ejeren selv, der modtager gæsterne. Gerne med et venlig smil samt små bemærkninger, der giver den gode stemning.

Pladser helt ned til vandkanten
Virksund Camping fik, ved en fejltagelse, lov til at indrette sig, så det er muligt at campere helt ned til vandkanten. For at højne standarden bruges der mange timer på pladsplejen. Hække bliver trimmet, kanterne og græsarealerne fremstår nyklippet, hvilket gæsterne sætter i højsæde.


Plads med butik og café
Campingpladsen har butik og café, som samtidig også benyttes af de mange sommerhusejere/gæster og de maritime gæster i lystbådehavnen i byen, der tidligere var et mindre fiskeleje. Nu et velbesøgt turiststed. Campingpladsen har i øvrigt et museum med såvel billeder, udklip og maritime redskaber, der stammer fra tiden med fiskeri.

Vi er bedst til modne campister
Målgruppen er modne campister, som værdisætter de gode danske traditionelle madretter som karbonader, stegt flæsk, dansk bøf, medister og frikadeller. Gerne med en kold fadøl eller et glas vin. Retterne er selvfølgeligt tilrettet fra bunden. Butikken tilbyder et stort udvalg af brødprodukter, øl, vand, vin samt is og et større udvalg til slikmunde.

Time campering
Grundet forskellige behov fra såvel autocampere og øvrige campister, har Virksund Camping valgt at beregne overnatningsprisen ud fra antallet af timer, besøget varer. Det virker på samme måde som betalingen på parkeringspladser. Der er ingen person gebyr, og kun i ugerne 28 - 31 beregnes pladsgebyr. Der betales dog særskilt for strøm.


Rabat til områdets attraktioner

Campingpladsen har netop udviklet et nyt koncept med store rabat muligheder. Ved at vælge 3 overnatninger betales der kun for 2. Derudover gives der rabat til mange af områdets attraktioner og seværdigheder. I et særskilt brochure, der omhandler konceptet, er der 4 turforslag, hvor attraktionerne er indtegnet.Område med afmærkede gåture
Ønskes en gåtur er der mange valgmuligheder i området. Nogle af turene er afmærket, og campingpladsen udlevere gerne kort med de afmærkede ruter. Det er også muligt at lufte cyklen på små veje uden den store trafik. Campingpladsen kommer gerne med forslag. Lejrchefen er barnefødt i området og har selv trådt pedalerne, hvilket bevirker, at kendskabet til området ikke fejler noget.

Besøg hjemmeside her


Følg med på Facebook

bubble