Det bedste af det bedste...

Idé og hensigt

Idé: Grafisk Bureau satte sig for et år siden et stort og ambitiøst mål. Vi ville udvikle en bybrandingplatform, hvor vi bringer alt det bedste i Skive indenfor virksomheder, butikker, sport, kultur, oplevelser, seværdigheder, innovation, uddannelse, iværksætteri, netværk mm., som alle borgere og aktører i Skive og omegn skulle blive stolte af.

Hensigten: Langt de fleste danskere finder i dag de ønskede oplysninger ved at surfe på internettet. Dermed også de fleste i Skive og omegn. Hensigten med Best of Skive er, at det skal være let for virksomhederne, at finde hinanden og let for borgerne i Skive Kommune, at finde den ønskede leverandør eller butik, samt det bedste indenfor sport og kultur, oplevelser, nydelser, seværdigheder og meget mere.

Det er stadig tilladt at "google" - meeennn...brug gerne Best of Skive i fremtiden, det sikrer at hjulene drejer og at vi alle støtter hinanden i lokalsamfundet, en god tanke i disse tider. Så tjek først dine muligheder på Best of Skive!

Hensigten på den lange bane er konstant at udvikle siden med nytænkende og kreative tiltag, til glæde for de besøgende og for de mange indehavere af en profil på siden. Det er teamet bag Best of Skive garant for, ligesom vi er garant for den tryghed og sikkerhed, der er forbundet med at at vælge dine partnere på Best of Skive.

Rigtig god fornøjelse!

Anette Thygesen
Indehaver
Grafisk Bureau, Skive


Kunne du tænke dig en profil på Best of Skive, send en mail til: info@bestofskive.dk

bubblemedia