Om Best Of

Velkommen til Best of Skive, en online platform for alle der agerer som erhverv eller forening i Skive. Her vil  Skiveegnen blive præsenteret indenfor virksomheder, butikker, sport, kultur, seværdigheder, oplevelser, nydelse og meget mere, herunder uddannnelse, iværksætteri og innovation.

Er du virksomhed, butik, hotel, restauration, kulturinstitution, seværdighed eller klub med fokus på kvalitet og god service, så vil Best of Skive være et godt valg i din reklame- og mediestrategi!

Vi er lige her - altså tæt på dig. Vi servicerer dig bedst muligt, hele året rundt. Med løbende opdateringer, pressemeddelelser fra dig og med masser af eksponeringer og besøgende. Vi tilbyder dig en placering blandt de bedste i Skive, altså en topplacering!

Dit udbytte som profilindehaver ved Best of Skive:

  • Oprettelse i virksomhedsregister/b2b register
  • Teaser for dit firma inden for din branche
  • Profil/lille hjemmeside med præsentation af din virksomhed med ubegrænset antal billeder + link til dit firmas hjemmeside og vejvisning til dit firma fra profilen
  • Du kan dele din profil direkte på Facebook i et professionelt set up
  • Udsendelse af din pressemeddelelse til flere tusinde potentielle kunder
  • Annonce på forsiden af Best of Skive
  • Automatisk Googleoptimering af din profil
  • Profilering på Facebook bl.a. som "ugens virksomhed" og konkurrence vedr. dit produkt
  • Automatisk en del af Best of Danmark

Idé og hensigt

Idé og hensigten med Best of Skive er, at det skal være let for virksomhederne at finde hinanden og let for borgerne i Skive Kommune at finde den ønskede leverandør eller butik, samt det bedste indenfor sport og kultur, oplevelser, nydelser, seværdigheder og meget mere.
Det er stadig tilladt at "google" - meeennn...brug gerne Best of Skive i fremtiden, det sikrer at hjulene drejer og at vi alle støtter hinanden i lokalsamfundet, en god tanke i disse tider. Så tjek først dine muligheder på Best of Skive.
Hensigten på den lange bane er konstant at udvikle siden med nytænkende og kreative tiltag, til glæde for de besøgende og for de mange indehavere af en profil på siden. Det er teamet bag Best of Skive garant for, ligesom vi er garant for den tryghed og sikkerhed, der er forbundet med at at vælge dine partnere på Best of Skive.

Rigtig god fornøjelse!

Kontakt os for nærmere information vedr. dine muligheder.

 

Anette Thygesen, Grafiker

Indehaver, ansvarlig og salg
+45 9753 5151

bubble