Velkommen til Din Bilpartner Skive

KS-Autoservice i Skive blev stiftet af Kasper Søndergaard tilbage i 2003. Sidenhen er værkstedet blevet til Din Bilpartner i Skive.

Vores faste team af medarbejdere står klar til at servicere dig og din bil, og holder sig naturligvis ajour med alt, hvad der er at vide om biler og reservedele, så du altid er godt klædt på med vores kyndige rådgivning.

Vi tilbyder dig alt i service, reparation og finansiering af din bil. Og vi reparerer alle bilmærker til meget favorable priser. Så book din tid allerede nu på vores online bookingsystem eller ring til os på tlf. 28 28 24 01 eller på mail mail@dinbilpartnerskive.dk.

Service af alle bilmærker og -modeller

Hos Din Bilpartner Skive servicerer vi alle biler – uanset bilmærke og model. Alt serviceeftersyn udføres efter bilfabrikkernes egne forskrifter og skal der udskiftes reservedele, så bruger vi udelukkende originale eller godkendte dele. Og er der individuelle ønsker vedr. syn af bilen, så efterkommer vi gerne dine ønsker.

Reparation af alle bilmærker og -modeller

Hos Din Bilpartner Skive tilbyder vi reperation af alle biler – uanset alder, mærke og model. Alle reparationer udføres at vores dygtige faguddannede og erfarne mekanikere.

Forsikringsskader

Hos Din Bilpartner Skive udfører vi alle former for forsikringsskader – uanset dit forsikringsselskab.

Biludlejning

Hos Din Bilpartner Skive har vi et bredt udvalg af biler til udlejning. Uanset om du har brug for en lille bil eller en større bil til en længere rejse, så finder du løsningen hos Din Bilpartner Skive

Finansiering i samarbejde med Accept Auto

Din Bilpartner Skive er sammen med ca. 200 andre bilforretninger og autoværksteder aktionær i Accept Auto. Dette giver os mulighed for, at tilbyde forskellige attraktive løsninger, når du skal have finansieret din næste “nye” bil, uanset om det drejer sig om bil til erhvervskørsel eller privatbrug. Så klarer vi også det for dig.


Følg med på Facebook

bubble