Velkommen til Kulturcenter Limfjord

- i hjertet af Skive!

Kulturcenter Limfjord er samlingspunktet i det nordvestjyske område og stedet hvor hele Skive-egnens mødes.

EVENTS
Vi afholder store koncerter og shows med såvel nationale, som internationale kendte solister og grupper. Derudover er der ofte gæstespil af danske og udenlandske musicals, opera og operetter i en skøn vifte af kulturelle arrangementer.
Læs mere her

Cinema3
I Cinema3 er alle vores 3 biograf-sale certificeret af THX Lucasfilm.
Det gør Cinema3 til en af Danmarks bedste biografer, hvad angår lyd, billede og komfort i salene.
NYHED! Nu kan du se filmen i kæmpe lækre luxus stole, ja ligge og flyde til filmen i Bio 1.
Velkommen - besøg Cinema3 her

KONFERENCER
Vi mødes med kunderne - Skal du afholde et møde, kursus, generalforsamling eller konference, byder vi dig og dine gæster velkommen som din professionelle partner. Uanset arrangementets størrelse, står vi klar til at hjælpe dig fra idé til gennemførelse, så du aldrig kommer til at stå alene med det.
Lad os gøre arbejdet for dig - kontakt os her

FESTER & SELSKABER
I KCL tilbyder vi et stort udvalg af festlokaler i alle størrelser og udseende. Lokalerne egner sig til alt lige fra bryllupper, konfirmationer, fødseldage og barnedåb til uformelle fester, receptioner og jubilæer.
Læs videre her

BADELAND
I Kulturcenter Limfjord finder du intet mindre end et stort subtropisk badeland med 50 meter bassin, 57 meter lang vandrutsjebane, sjovt aktivitets bølgebassin, stort børnebassin med piratskib og mini rutsjebane samt et stort terapibassin med 34 grader varmt vand. Oplev en fantastisk dag med hele familien. 
Læs mere her

MOTION
Hos Kulturcenter Limfjord finder du landets bedst udstyrede og mest moderne motionscenter på 1400 kvm. KCL Badeland og Motion har et stort og lækkert indrettet styrketræningsrum med alt i styrketrænings- og cardiomaskiner. Her finder du helt unikke muligheder i forhold til fitness, holdtræning, velvære og socialt samvær.
Læs mere her

Kom og besøg os - vi er klar til at servere oplevelserne for dig, og vores personale er klar med deres ekspertise og ikke mindst gode ideer til lige netop din fest.

Velkommen her!

KCL, Promovideo from BEST OF Horsens on Vimeo.


Følg med på Facebook


Følg med på Instagram

bubble