Hancock - hos os er kvalitet, faglig stolthed og god service en selvfølge

Smag forskellen - det kan du med produkterne fra Hancock. Filosofien bag vore produkter er kvalitet frem for kvantitet. Blandt andet brygger vi derfor stadig efter de gamle metoder og med den dybeste respekt for de naturlige processer.

Om du vælger vores mange forskellige sodavand eller en øl fra vort alsidige sortiment, kan du forvente lidt mere - og det får du.

Hancock er et lille uafhængigt bryggeri, hvis målsætning er at fremstille kvalitetsprodukter,  der skiller sig ud fra mængden. For at opnå dette bruges ingen kunstige enzymer, øllet gæres ved lav temperatur, lagres op til 1½ år ved frysepunktet inden det tappes, og vi tilsætter ikke vand inden tapningen. Ligeledes anvendes verdens fineste humle, den Tjekkiske Saazer, til alle øltyper.

Skal du have fest eller har du på anden måde brug for at kunne skænke store mængder koldt øl i en fart, er vort fadøl ideelt. Du slipper for arbejdet med at holde øllet koldt, og for at skulle håndtere en mængde emballage. To af vore øltyper findes som fadøl. Pilsner eller Black Lager. Begge er upasteuriserede.

Vi kunne fortælle meget mere om vore kvalitetsprodukter - ven den allerbedste forklaring får du ved, at prøve vore produkter. Vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Se video om Hancock Bryggerierne her


Følg med på Facebook

bubble