Spar Nord Skive
– lokal i en enkel bank

Spar Nord Skive har et stærkt hold af privat- og erhvervsrådgivere, som kan rådgive dig i alle dele af din bankforretning. Til sammen har vi mange års erfaring indenfor fx boligkøb, pensionsopsparing og investering – og vi står klar til at rådgive dig.

Vi bakker op om det lokale foreningsliv

Vi sætter en ære i at kende vores kunder og tage aktiv del i lokalsamfundet. For selvom Spar Nord er blevet én af de store banker, træffer vi stadig beslutningerne lokalt. Vi støtter op en lang række foreninger og aktiviteter i og omkring Skive. Det gør vi med sponsorater og desuden via donationer fra Spar Nord Fonden. Vi tror nemlig på, at det lønner sig at støtte de foreninger og ildsjæle, der gør Skive et godt sted at bo. 

Prøv en bank, der er med dig i hverdagen

Er du på udkig efter en bank, der arbejder lige så hårdt for dig, som du arbejder for dine penge?

Så er det på tide at tage en snak med os i Spar Nord Skive. Vi går mod strømmen og forstærker den personlige rådgivning. Vi tror nemlig på, at der stadig er brug for tæt rådgivning og god gammeldags service.

Hør, hvor du kan spare og tjene

Hvis du vil have et bud på, hvordan du får mere ud af din økonomi i hverdagen, kommer vi gerne hjem til dig og viser, hvor du kan spare og tjene i dit budget. Send en mail til adelgade@sparnord.dk eller ring til os på 96 16 16 16 – du risikerer ikke andet end at få et godt tilbud!

Om Spar Nord

Med 400.000 kunder, 1.555 medarbejdere og 55 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. 

Spar Nord ejes af cirka 112.000 aktionærer. For yderligere information se www.sparnord.dk


Følg med på Facebook

bubble