Sparekassen Balling
- din lokale garantsparekasse

Med afdelinger i både Balling, Holstebro og Skive, er sparekassen en sund og stærk garantsparekasse med forankring i lokalsamfundet siden 1914.

Kontakt os for en uforpligtende snak - lad os sammen finde en god løsning for dig. – Du bestemmer selv tid og sted – også gerne uden for åbningstiden

Som lokalt pengeinstitut, har vi et naturligt ønske om at understøtte udviklingen i området. Derfor forsøger vi at udnytte vores indgående kendskab til lokalområdet, befolkningen og de erhvervsdrivende ved at forene ansvarlig kreditgivning og en redelig rådgivning til gavn for lokalområdet, kunderne og os selv som pengeinstitut.

Vores forretning er sund, hvilket også afspejler sig i vores høje solvensgrad. Og vi vil fortsætte med at gøre os fortjent til kundernes tillid, inden for både private og erhverv.

Privat
Uanset hvor du er i livet - om det er en kredit, boliglån, pensionsordning eller en forsikring du har brug for - så kan du være helt sikker på, at vi sammen finder den bedste løsning for dig.

Erhverv
Sparekassen opererer primært i lokalområdet - og har gjort det siden 1914. Det har altid været en del af vores forretningsgrundlag, at fungere som det lokale erhvervslivs sparringspartner på den finansielle arena og derved være med til at sikre udviklingen i lokalsamfundet i og omkring Salling området.

 

 


Følg med på Facebook

bubble