29. december 2016

A&G er også for de unge!

A&G har mange år på bagen, men det betyder bestemt ikke der kun er tøj til de modne kvinder. Der er faktisk en hel afdeling for de unge piger, hvor du finder Sisters Point, Vero Moda og Modström i spidsen

Sisters Point - Er du med på den seneste trend? Det er Sisters Point. Med en blanding af ungt og klassisk design, kan du nemt sammensætte det perfekte outfit.

Modström – Vil du beskrive dig selv som feminin rebel? Så er Modström lige noget for dig! Med deres high-street fashion, får du her et urbant design der skiller sig ud fra mængden

Vero Moda - Her finder den unge, modebevidste kvinde altid nyeste mode til overkommelige priser.  

Det vælter ind med nyheder løbende fra disse brands, og det går stærkt når der lander en populær style i butikken.
Følg med i de nyeste trends på vores Instragramprofil - #aoggyoungsters

Hos A&G har de også smykker fra det danske brand FRIIHOF+SIIG. Det er to kvinder fra Herning som designer og laver de her smykker i deres eget private hjem. Alle smykker er lavet af kvalitetsmaterialer, som de finder rundt om i verden. Smykkernes kerne er messing, der enten er belagt med 16 karat guld eller Rhodium, som er et ædelmetal.

NYT hos A&G!
Pr. 1 januar er A&G klar med et nyt tiltag, nemlig kundeklub. Her kan du være først med nyheder, events og diverse fordele, som kun er gældende for medlemmer.

Som medlem optjener du point hver gang du køber noget.
Efter du har meldt dig ind, så optjener du en pointsats ved næste køb alt efter beløb. Pointene vil du efterfølgende løbende kunne bruge på fremtidige køb.

Skal du konfirmeres næste år?
Søndag d. 15 januar fra 10-16 er der konfirmandmesse i Søby-Højslev Arena, hvor du finder alt til festen.
A&G præsenterer ung mode til de kommende konfirmander, så det er en rigtig god måde at få inspiration på og få en snak med personalet om de nyeste trends.

Se mere om messen HER

nyhedsbilleder/aogg-nyhed-dec-2016.jpg 

Besøg A&G på Facebook

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

bubble