29. september 2023

Vin- og vildtaften på Højslev Kro fredag den 6. oktober - gå ikke glip af denne helt unikke aften. 

Højslev Kro´s unikke rammer danner igen fundament for en enestående aften med fokus på alle sanser. 

For den optimale oplevelse af fuglevildt og kronvildt, kræver det noget særligt af vinene.
Menu og vine er nøje sammensat, hyggen er i højsædet.

Højslev Kro har besøg af Sommelier og vinkonsulent David Andreasen fra Vinslottet, der vil guide gæsterne igennem en række kvalitetsvine som passer til årstidens vildtretter.
Der vil for de deltagende på denne aften være mulighed for bestilling og køb af vinene til favorable engrospriser.

Menu og vine:

Appetizer+ velkomstbobler: Vildtterrine med tyttebær
Hertil en Italiensk Mousserende, Cuvage Nebbiolo Rosè, Metodo Classico, Piemonte

Forret:
Svampesuppe tilsmagt med manzanille sherry - med svampebrød
Hertil 2 Intens hvidvine: Chardonnay 2021, Badet Clement, Frankrig og Chardonnay 2021, Indigo Eyes, Californien, USA.

Mellemret:
Salat med røget vild-andebr.yst – brombær - Amarena kirsebær - hindbær vinaigrette. Hertil 2 elegante frugtrige Pinot Noirvine: Pinot Noir 2021, William Cole, Casa Blanca Valley, Chile & Pinot Noir Riserve 2020 Glen, Alto Adige, Italien.

Mellemret:
Stegt duebryst med fermenteret æblekompot – saltede valnødder, Crudite af bladselleri. Hertil Beaujolais Village Nature 2022, Vignobles Buillat, & Valpolicella Ripasso Superiore Maroat, 2021, Tezza, Veneto, Italien.

Hovedret:
Dyremedaillon med stegt pære – bagte jordskokker. Pom. Fondant og vildtglace.
Hertil Piano del Cerro Aglianico 2019, Basilicata og Chateau Rombeau Le Rouge 2017, Rivesaltes, Frankrig

Dessert:
Æblestrudel med æblesorbet og nøddeis.
Hertil Auslese Riesling 2022, Thanisch, Mosel, Tyskland.

Book også gerne dit værelse på Kroen.

Velkomstbobler, 5 retter og 9 vine for 895 kr pr. person.

Velkommen til en Gourmet og vinoplevelse ud over det sædvanlige.

MVH Team Højslev Kro
David Andreasen Vinslottet s/s

Højslev Kro er BEST OF Skive - besøg dem her.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

bubble