19. maj 2020

Bahn-Larsen hjælper med overblik i haven til robotten

Vi kommer forbi og laver et overblik over netop din have, så vi får robotten tilpasset lige de behov der er i din have. Det er din garanti for at du får den rette opsætning og maskinen køre som den skal. 

STIHL yder 2+2 års garanti på deres maskiner, hvis man får lavet et årligt eftersyn. Hos os får man det rette eftersyn om vinteren, på vores populære wellness hotelophold for havemaskiner. Du indlevere den hos os når græsset er stoppet med at gro, vi opbevare den og giver den al den forkælelse den har brug. Når græsset begynder at gro, tjekker maskinen ud og den er klar til igen at klippe din plæne igen. Vi laver en samlet pris på robotten inkl. opsætning.

Vi anbefaler STIHLs Robotter til vores kunder, det er en sikker maskine man kan stole på når der skal klippes græs. Robotten er særdeles god til at klippe i snævre passager, da den ofte bliver længere i passagen, i stedet for at køre ud hurtigt.

På mellem og store græsarealer er RMI 422 PC i sit rette element og klarer områder op til 1700 m2 med perfekt resultat på kort tid. Derudover er det muligt at styre robotten fra sin smartphone, via en app.

iMow har en biofunktion, der betyder, at det afklippede græs findeles og derved gøder græsplænen. Den perfekte løsning til dig, der vil bruge tiden på andet end at slå græsset.

Dockingstationen er robottens hjem. Det er her den automatisk finder tilbage til når den mangler strøm og det er her den oplader og hviler mellem klippe perioderne.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia