15. juni 2020

Cinema3 er åben igen og vi glæder os til at se jer...

KVALITET FREM FOR KVANTITET I VORES HYGGELIGE BIOGRAF

Cinema3 er KulturCenter Limfjords egen biograf.

I Cinema3 er der prioriteret kvalitet og komfort, frem for kvantitet. Derfor har alle tre biografsale luksusstole, med motoriserede nakke- og fodstøtte, hvilket gør komforten i top til filmhygge i mørket. I Cinema3 kan du desuden opleve film med det ypperste inden for biograflyd. Med flere end 45 højtalere i hver sal, gør Dolby Atmos det muligt for instruktøren at placere lyden med stor nøjagtighed i salen, hvilket giver publikum en helt unik filmoplevelse.

De tre biografsale indeholder følgende:

• Sal 1: 135 pladser med Dolby Atmos lyd og laserprojektor.

• Sal 2: 116 pladser med Dolby Atmos lyd.

• Sal 3: 60 pladser.

Alle sale har væg-til-væg lærreder. I sal 1 bliver filmene vist på laserprojektor, som giver et bedre billede i form af flottere farver, mere kontrast, skarpere lys samt en kanon 3D oplevelse.

Ud over de tre biografsale tilbyder Cinema3 også filmoplevelser i Jyllands største sal: CinemaXL, med et lærred på over 100 m2 og plads til 988 personer. Her vises udvalgte film og verdenspremierer, som ofte kombineres med noget ud over det sædvanlige.

En god film nydes selvfølgelig bedst med lidt godt til ganen. I den nyligt renoverede biografkiosk, kan der købes alt, hvad der hører sig til en rigtig biograftur af popcorn, slik, sodavand, kaffe og the.

Du kan finde mere information om, hvilke film der vises og hvornår på hjemmesiden: www.cinem

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble