8. oktober 2020

Cirkus Baldoni besøger Jebjerg Event Center i efterårsferien

Årets bedste nyhed – Cirkus Baldoni kører atter på de danske landeveje og besøger som det eneste Cirkus i år Salling.
Cirkus Baldoni gæster Salling med et fejende flot og yderst publikum rost show. De gæster Salling den 12/10 kl. 16.00, på Søndervænget 1, Jebjerg. Showet foregår indendørs så der naturligvis er dejlig varmt.


Vi i Cirkus Baldoni følger naturligvis Corona situationen nøje. Vi har modtaget de seneste retningslinjer fra myndighederne som bliver overholdt til punkt og prikke. Vi har opsat håndspritautomater flere steder i salen. Alle medarbejdere i billetsalg og kiosk arbejder med handsker på. Der holdes naturligvis god social afstand til alle gæster i salen. Alle stole og overflader bliver grundigt sprittet af inden hver forestilling. Vi har taget alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at passe godt på Jer.


Vi har valgt at kalde årets show POWER. Hvad ligger der i det…. I år byder vi som altid på en bred vifte af fantastiske artister, som vi har hentet fra stort set alle egne af Europa. Som de sidste mange år er showet helt uden dyr, så hvis I ønsker at se dyr optræde, skal der ikke købes billet her. Ønsker I derimod at se et fantastisk show, med internationale top artister, smukke kvinder, sjove klovner, seje akrobater, samt en af verdens stærkeste mænd så kan I roligt sætte Jer tilbage i stolene og lade Jer føre ind i en uovertruffen magisk verden. Vores artister er specielt udvalgt til at give Jer kære publikum en oplevelse i absolut særklasse.


Hele vejen fra Ukraine har vi hentet en af verdens absolut stærkeste mænd, nemlig Denis. I vil blandt andet se ham jonglere med store bildæk, løfte mere end 400 kg. Samt bære på ikke mindre end 10 personer på samme tid. Se det er POWER!


Fra Belgien kommer smukke Martyn, en sand kunstner på sit felt, nemlig quickchange. Med en ynde og charme samt et uovertruffen musikalsk talent virker hun som en virtuos orkan.


Vi har været en tur i Tjekkiet hvorfra vi møder superakrobaten Michail, der senest kom hele vejen i ”Tjekkiet har talent”. I vil med egne øjne se hvorfor.


Fra Ungarn præsenterer vi det unge smukke par Dennis og Szulita der som ingen andre leverer et yderst spektakulært lysshow.
Intet show uden klovner, som altid har vi hylende morsomme klovner med, som vil få Jer til at grine hjerteligt, også længe efter I har forladt salen. Selvfølgelig er Leonardo også med, han sørger for sammen med direktør Baldoni, at følge Jer sikkert igennem forestillingen. Dette og meget mere kan I opleve når Baldoni besøger Jeres by.


Reserver, køb billetter og se meget mere på www.baldoni.dk.    
Det er også muligt, at reservere billetter på telefon: 20866010 hverdage ml. 9-14, weekender ml. 11-13, samt på cirkuspladsen fra 1 time før forestillingen.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

bubble