25. oktober 2019

Citysingler i KCL: Gammel vin på nye tasker

City Singler er klar med 10-års jubilæumsshow!

Gammel vin på nye tasker har premiere 19. september 2019 i Glassalen i Tivoli, hvor City Singlerne igen er klar til at tage publikum med på en rutsjetur gennem kvinders liv med alle deres skønne, kiksede, smukke og uperfekte aspekter fortalt med lige dele kærlighed og selvironi.

Nyt koncept!

En rygskade har vist sig at være mere drilsk end først antaget, og Anne Louise Hassing når desværre ikke at blive klar til at lave liveshows og må derfor trække sig fra scenen i det nye show. Hun medvirker dog fortsat som kreativ kapacitet og via sjove indslag på storskærme i selve showet.

“City Singler står sammen”, udtrykker Trine Gadeberg. Resten af gruppen samstemmer og forklarer, at de i stedet ændrer på konceptet, så Anne Louise Hassing fortsat kan være med.

Showet fortsætter i samme stil med den grovkornede musikalske satire, som publikum kender og elsker. City Singler lover desuden gensyn med gamle klassikere, som er opdateret til at matche de 10 år, der er gået, siden de første gang optrådte sammen.

 

NYD EN 3 RETTERS MENU

Kalvecarpaccio med parmesanskum, vinaigrettevendt spinat og ristede pinjekerner. Hertil foccacia og sallingpesto.

Langtidsstegt svineryg i calvadosfløde, serveret med stegt æblesaute, råstegte kartofler og cocotte med lækker vintersalat.

To slags hindbæris sat på chokoladebrownieog chokoladecrumble.

Kr. 275,-

Har du spørgsmål kan du ringe påtlf.: 7070 1464 eller skrive en mailtil: info@kclimfjord.dk

 

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia