7. marts 2019

Dam & Hovgaard A/S på vej i nye lokaler i Skive

 

Der arbejdes på højtryk og stedet vrimler med håndværkere, der arbejder på at blive klar til indflytning inden sommerferien 2019. Da skal firmaet nemlig være ude af det nuværende lejemål på Aakjærsvej 86-88 i Grønning.

”Beliggenheden er perfekt og vi får løst vores problemer med manglende plads til udstillinger med energitekniske løsninger, mødelokaler og gode forhold til vores efterhånden mere end 20 medarbejdere", siger Ole Hovgaard da vi møder ham på byggepladsen i Skive.

Ejendommen der tidligere har været kendt som Yde Centret, rummer i dag bygninger på godt 1.750 m2, som i  de senere år har været helt eller delvist udlejet til forskellige formål. Der bliver ca 700 m2 lagt ud til udlejning, som indrettes efter lejers ønsker.

Der bliver etableret tidssvarende kontor- og personaleforhold, samt en udstilling, hvor kunderne får mulighed for at se både badeværelsesinventar og nogle af de mange energitekniske løsninger, herunder varmepumper og gasfyr, som firmaet tilbyder. Dam & Hovgaard vil også fremvise deres nye friluftsbade i udstillingen.

Ny og central placering

Hvad angår synlighed så har ejendommen facade og gavl ud mod henholdsvis Ringvej Syd og Sdr. Boulevard.

”Til gengæld vil den nye placering give os langt større synlighed og en mere central placering i forhold til et stadigt voksende antal kunder i både Skive by og i oplandet syd og øst for byen. Vi håber at kunne tiltrække nye kunder, både privat og erhverv/industri. I dag laver vi mange gas kedler og varmepumper men vi kunne også godt tænke os f.eks. at lave endnu flere badeværelser. Derfor vil flytningen samlet set give en bedre service til vore kunder i hele området”, siger Ole Hovgaard.

”Det vil vi selvfølgelig gøre alt for at udnytte”, tilføjer Ole Hovgaard og fortsætter; 

"Vi ser lyst på fremtiden, hvor der bliver kørt mere og mere på energi optimering indenfor varmepumper, gaskedler, træpille kedler, ventilationsanlæg og stadig lidt solceller". Set udfra et fremtidsperspektiv, så tror Ole Hovgaard også at man kommer til at kigge mere på industrien, hvilket dog vil kræve en politisk handling. Der bliver i dag sluppet så meget spildvarme ud til fuglene så det er helt vanvittigt, slutter han.

Sådan startede det

Ole Hovgaard overtog hans far Hans Hovgaards firma i 2005 med 3 svende og en lærling og gik i 2011 i partnerskab med Peter Sloth Dam, Grønning VVS og herefter opstod det fælles firma Dam & Hovgaard A/S. - Planen har fra dag et været, at vi laver noget ordentligt arbejde og vi holder vores aftaler, fortæller Ole Hovgaard. - Det er så blevet til det det er i dag. Hvis kunderne venter på at der kommer en smed kl. 7.30, så duer det ikke at der ikke dukker nogen op. Kunderne skal kunne stole på de aftaler de laver med os. 

I 2014 blev Jens Hovgaard med en baggrund som maskiningeniør og med fokus på varmepumper optaget som medejer i firmaet. Peter Sloth Dam er sidenhen trådt ud af ejerkredsen, men er stadig ansat i firmaet.

Undervejs er det blevet til opkøb og fusion hvor Dam & Hovgaard har opkøbt Roslev VVS og Bjarne Jespersen VVS.

Se mere om Dam & Hovgaard

Følg dem på Facebook

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia