28. marts 2019

Det er Smart……. Yale Smart Living

 

Yale Smart Living – sikkerhedssystem der gør hverdagen nemmere.

Smarte produkter er fremtiden. På markedet findes der mange smarte produkter allerede, som fx smart-tv, der kan streame direkte via apps, eller smarte kaffemaskiner der kan have kaffen klar til dig, når du vågner om morgen, uden at du behøver at røre en finger. Men et smart hjem skal selvfølgelig også have et smart sikkerhedssystem. Yale Smart Living er sikkerhedssystemet, der gør, at du med din smartphone kan styre og kontrollere dit hjem, lige meget hvor i verden du befinder dig.

Hvad er Yale Smart Living?

Yale Smart Living er designet til at gøre den travle hverdag lidt nemmere. Med et Yale Smart Living sikkerhedssystem kan du sikre og overvåge dit hjem med en række enheder fra Yale. Sortimentet af produkter du kan tilkoble Yale Smart Living systemet spænder bredt inden for produktkategorierne elektroniske låse, alarmer, bevægelsessensorer, røgdetektorer og overvågningskameraer.

Yale Smart Living systemet er bygget op om en Yale Smart-hub, der er hjernen i systemet. Yale Smart-hub er den der styrer det hele, som en slags modem. Rundt om hubben kan du opbygge dit Yale Smart Living system, som du vil have det, så det passer til dig og dit hjem.

 

Glemte nøgler hører fortiden til

Det hører fortiden til at låse sig uden for sit hjem, fordi man har glemt nøglerne på bordet i farten. Med Yale Smart Living kan du åbne din elektroniske lås på døren via kode, nøglebrik eller via en elektronisk nøgle i Yale Home app’en. Hvis du mister en nøglebrik kan du nemt og hurtigt deaktivere den, uden at du behøver at udskifter hele sikkerhedssystemet. Det er ideelt, hvis man er en stor familie, hvor der er mange nøglebrikker i omløb.

 

Hvis du vil vide mere om Yale Smart Living, så klik ind på vores webshop , der finder du link til demo video, samt mere info herom. 

Ellers kontakt os på 97 51 08 01 eller mail – Vi er altid klar til at hjælpe dig 

 

Læs mere om Lås & Slå

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia