15. april 2020

Havemand Skive er forårsklar til at hjælpe dig i din have

Foråret er over os og haven er begyndt at spirer. Hvis man ikke allerede har været det, så er det nu man skal ud i haven og gøre en masse inden ukrudtet får overtaget i haven.

Køkkenhaven skal gøre klar. Der skal fræses og gødes. Kartofler og andre grøntsager skal til at forspires eller snart sættes. Alt efter hvilken sorter man vælger.

Blomster bedene skal luges og stauderne bør måske klippes ned.

Hos Havemand Skive, kan jeg gøre det hele for dig. Enter som en fast aftale resten af året, eller blot som forårsklargøring. Hvad du har behov for er op til dig, jeg rådgiver gerne omkring de forskellige muligheder.

Jeg kan også klippe/gøde/kalke græsplæner og/eller fjerne mos ved behov.

Hvis fliserne eller taget er blevet grønt og grim, så giv mig et kald. Havemand Skive klare alt i haven. Både for private og erhverv. Ingen opgave er for lille, ingen opgave for stor.

Jeg kommer gerne hjem til dig, og tager en uforpligtende snak om din have, samt dine ønsker til hvordan din have skal fremstå.

I denne tid med COVID- 19, tager jeg også mine forholdsregler, efter sundhedsstyrelsen anbefalinger. Jeg giver ikke hånd og holder mig på afstand. Ligeledes kommer jeg ikke ind til kaffe og en snak. Men vi kan snakke på afstand udenfor eller gennem vinduet. Og så kan jeg ordne din have mens du slapper af indenfor.

Selvfølgelig kan der komme yderligere tiltag som gør at jeg må lave andre forholdsregler. Men hvis du vil følge mig og få alle opdateringer så hold øje med min hjemmeside eller Facebook. Ellers er du velkommen til at kontakte mig.

Du kan finde mig og kontakte mig på Facebook eller Instagram under Havemand Skive. tlf: 27 59 54 57. Mail: jens@havemandskive.dk. For billeder af mit arbejde kan man se lidt på www.Havemandskive.dk

Med have hilsner

Jens - Havemand Skive

Besøg Havemand Skive her på BEST OF Skive.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble