18. oktober 2018

GF Forsikring forudsiger stor overskudsdeling

PROGNOSE: GF Forsikrings kunder på Skive-egnen kan se frem til at få del i et nyt overskud i deres forsikringsselskab. Et fald i antallet af indbrud samt færre storme og skybrud landet over gør nemlig, at det kundeejede selskab på landsplan allerede nu forudsiger en overskudsdeling i 2019 på omkring 130 mio. kroner. 

Færre skader gør forsikringen billigere. I hvert fald for de lokale kunder på Skive-egnen, der er forsikret i det kundeejede GF Forsikring. 

GF Forsikring har nemlig kunnet notere sig markant færre indbrud i årets første otte måneder end i samme periode i fjor. Og samtidig har kunderne i 2018 indtil videre været forskånet for store storme og skybrud og de skader, som typisk følger i kølvandet.  Det aktuelle skøn på landsplan lyder på en overskudsdeling til kunderne på 130 millioner kroner i 2019.

- 2018 har været et godt år set med forsikringstagernes øjne. Naturligvis kan der fortsat nå at ske meget i resten af året, men udviklingen har været så positiv, at vi nu kan melde om en god overskudsdeling til kunderne i 2019, siger Svend Åge Pedersen, som er formand for GF Skive og Omegn.

- Overskudsdelingen i GF er en ordning, der sikrer, at kunderne betaler den rigtige pris for deres forsikringe, fortsætter Svend Åge Pedersen.

Deleøkonomisk tankegang

- Nogle kører med ”noget for noget”-princippet. I GF har vi en ”en for alle”-overskudsdeling. Det

harmonerer godt med den deleøkonomiske tankegang, der vinder mere og mere frem i disse år. Det vil sige, at lige meget om man bor i Roslev, Glyngøre eller Skive, så vil man kunne mærke det på pengepungen, at der har været færre indbrud i år, og at der indtil videre kun har været få mindre storme og skybrud. Konkret sker det ved, at årets overskud trækkes fra prisen på forsikringen til næste år, forklarer Svend Åge Pedersen.

Det endelige beløb til overskudsdeling ligger dog først fast, når årets samlede skader er gjort op. Her vil GF give direkte besked om, hvad overskuddet kommer til at betyde i kroner og ører for den enkelte kunde.

Fakta om GF Forsikrings overskudsdeling

GF Forsikring er ejet af kunderne og skal derfor ikke skabe afkast til aktionærer. Til gengæld deler GF overskuddet med sine kunder – også de kunder, der har været så uheldige selv at få en skade i årets løb. I starten gjaldt overskudsdelingen kun for bilforsikringen, men i dag har GF overskudsdeling på alle forsikringer. Den enkelte kundes andel af overskuddet bliver trukket fra i prisen for det kommende års forsikringer. Beløbet fratrækkes som en procentsats af prisen.

 Kontaktinformation:

Rasmus Gade, Kommunikationskonsulent, Mobil: +45 25 57 20 20, gade@gfforsikring.dk

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia