11. oktober 2019

Jan Hellesøe i KCL med nyt show: Forført

Lørdag 12. oktober kl. 20.00 i Kulturcenter Limfjord

 

Jan Hellesøe er ikke bare kendt for DR3s underholdende program ”Fuckr med dn hjrne”, hvor han med stor succes udsætter både kendte og ukendte danskere for gådefulde psykologiske eksperimenter. Han har også med stor succes været vært på tv-programmerne “Hypnodating”, “Det perfekte kup” og senest “Manipulator”.

Jan Hellesøe benytter alt fra trance, manipulation, hypnose og optiske illusioner til at spille den menneskelige hjerne og synssans et puds. Jan Hellesøe har ikke overnaturlige evner men en imponerende viden om, hvordan man manipulerer med hjernen. I showet vil Jan have fokus på begrebet ”FORFØRT” i alle dets betydninger - og både hypnotiske teknikker og psykologiske eksperimenter vil blive taget i brug.

Om sin kommende turné udtaler Jan Hellesøe: - Jeg har i sinde, at manipulere og forføre mit publikum. Men mest af alt vil jeg skabe en oplevelse, de sent glemmer. - Der er mange, der spørger, om det jeg laver i tv også kan laves på en livescene. Nu er der mulighed for selv at opleve det. Jan Hellesøe har et flot CV.

Eksempelvis har tv-showet ” Fuckr med dn hjrne” vundet indtil flere store priser, og Jan overgik sig selv i det afsluttende afsnit om hypnosemordet.

Læs mere her: www.kclimfjord.dk
 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia