1. november 2019

Kan man spise sig rask?

UMAHRO CADOGAN

KAN MAN SPISE SIG RASK?

Onsdag 13. november kl. 19.00

Umahro Cadogan er lige nu Danmarks absolut mest populære ernæringsekspert, bestsellerforfatter – med samlet set over 500.000 solgte bøger – og vært på seer hittet ”Kan man spise sig rask?” der er det mest sete program på TV2 i starten af året.

​For første gang nogensinde og by public demand tager Umahro Cadogan i forlængelse af sæson 2 af ”Kan man spise sig rask?” ud på en landsdækkende foredrags/motivations turné i efteråret/vinteren 2019. Umahro taler – på en stærkt medrivende og fordomsfri måde - om hvad du skal spise, hvordan du skal motionere og bevæge dig og leve, for at være sund. Ikke sund på den kedelige måde med askese og afsavn, men sund på den måde, hvor du kan mærke det lige her og nu i form af mere energi og glæde.

Få opskriften på den kost og livsstil, der giver dig energi med det samme OG sundhed på den lange bane. Det er slet ikke så kompliceret, til gengæld skal du bare gøre det! I løbet af showet får Umahro også lagt en masse af de unødvendige sundhedsmyter der er om mad og træning i graven, så publikum effektivt lærer, hvad de ikke skal spilde tiden på. Et show med Umahro efterlader publikum mærkbart klogere, motiverede og engagerede i, med ny viden, at tage ansvar for at leve det bedste liv de kan – og giver en FANTASTISK Kickstart på efteråret 2019.

Der er mulighed for at nyde en lækker a la carte menu i restauranten inden foredraget. 

Ring på tlf.: 7070 1464 eller skriv en mail til: info@kclimfjord.dk for at bestille bord.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia