28. marts 2019

Nyhed hos Dam & Hovgaard; Online booking af dit VVS arbejde

Et nyt koncept har set dagens lys hos det lokale VVS firma Dam & Hovgaard; Nu kan du i ro og fred trygt booke din håndværker på nettet hjemmefra.

Det er hurtigt, nemt og ganske enkelt og sikkert, fortæller Jens Hovgaard. Det er Jens Hovgaard selv, der har fået ideen og efterfølgende kontaktet et firma der kunne sætte det op. - Jeg har tænkt tanken, hvis man vil bestille en vvs mand eller en anden håndværker, så ringer man bare til dem når de er på arbejde. Og det kan jo godt være irriterrende for nogen, siger Jens Hovgaard.

Så vil det her jo være en fin løsning for både kunde og håndværker.

Det er jo noget man allerede er vant til indenfor f.eks. frisørverdenen og nu forsøger vi så også at implementere det her hos Dam & Hovgaard. Det vi har lavet her, er at man kan gå ind og booke forskellige varer, f.eks. toiletter, håndvaske, armaturer og radiatorer. Og der er en pris sat på med det samme, inkl. den pris det koster at udføre arbejdet. Og så kan man som kunde gå ind og se, hvad koster det her og se nogle billeder af produkterne og herefter vælge hvilken model man vil have og så får man prisen på det med det samme. Herefter går kunden ind og slår op i en kalender som automatisk sætter kundens adresse på - ligenu indenfor en radius på 40 km - så kan man se hvornår der kan laves en tid med en montør, der lige passer kunden

Dermed kan man nu bestille en håndværker hos Dam og Hovgaard i døgnets 24 timer og man er altid klar med et tilbud til kunden med det samme. Man får hermed et tilbud hurtigt og kan selv bestille den tid der passer dig online, og så udføres opgaven, når det passer kunden og selvfølgelig får man den samme gode kvalitet og service til tiden, som Dam og Hovgaard er kendt for samt deres mange års erfaring inden for VVS faget.

Hos Dam & Hovgaard glæder de sig til at komme igang med den del af forretningen. - Vi har brugt mange mandetimer på at lægge omkring 500 faste tilbud ind på siden. Så nu må vi se om det er noget kunderne vil tage til sig og bruge fremover, slutter Jens Hovgaard.

Se mere om Dam & Hovgaard

Følg os på Facebook

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia