22. maj 2019

Premiere på Rocketman i Cinema 3 i Skive

Den 29. maj får filmen om megastjernen Elton John premiere i Cinema 3 i Kulturcenter Limfjord, og den kommer ikke til at være for børn. Rocketman forventes nemlig at få censuren R i USA, der betyder “tilladt over 17 år”.

The Hollywood Reporter skriver, at filmen vil få den høje censur p.gr.a sexscener og brug af stoffer. Hvis man kender lidt til Elton Johns livshistorie, ved man, at især hans tidlige år som musiker kørte i overhalingsbanen med kokain og alkohol.

Taron Egerton har fået til opgave at portrættere sangeren i filmen, og nu ved vi så, at hans skildring ikke kommer til at lægge fingre imellem. Heller ikke når det kommer til kærlighedsscenerne mellem titelpersonen og han første mana-ger, John Reid, spillet af Richard Madden.

‘Rocketman’ er en fantasifuld fortælling om de tidlige år i Elton Johns karriere, inden han blev en verdensstjerne med hits som ‘Your Song’, ‘Tiny Dancer’ og selvfølgelig ‘Rocket Man’.

Filmen instrueres af Dexter Fletcher, der også havde Egerton i titelrollen i den veloplagte Eddie the Eagle. I birollerne ses Jamie Bell som Johns mangeårige skrivemakker Bernie Taupin, og Bryce Dallas Howard som Eltons mor Sheila Farebrother.

Mad & Film
Kombiner en god film med spisning i KCL’s hyggelige restaurant og få stor rabat. Mad & Film kan kun bestilles i forbindelse med reservation af biografbilletter. Såfremt man ønsker kun at spise i restauranten, kan der bestilles bord på tlf.: 70 70 14 64

Ved bestilling af både Mad & Film skal du reservere billet til den film du ønsker at se. Herefter kan man tilvælge Mad & Film. Det anbefales at reservere bord til minimum en time før filmen starter.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia