1. maj 2020

STIHL robotplæneklipper gør det nemt for dig

Bahn-Larsen er eksperter i maskinel til hus og have, i dette tilfælde en god ven til dig, når din græsplæne altid skal være toptrimmet.

"Robert" er blevet populær. Robotplæneklipperen ses mere og mere, både i private haver og på virksomhedens udearealer.

Bahn-Larsen kommer forbi og laver et overblik over netop kundens have, så robotten tilpasses lige de behov, der er i haven. Det er kundens garanti for, at du får den rette opsætning og maskinen kører som den skal.

STIHL yder 2+2 års garanti på deres maskiner, hvis man får lavet et årligt eftersyn. Hos os får man det rette eftersyn om vinteren, på vores populære wellness hotelophold for havemaskiner. Du indlevere den hos os når græsset er stoppet med at gro, vi opbevare den og giver den al den forkælelse den har brug. Når græsset begynder at gro, tjekker maskinen ud og den er klar til igen at klippe din plæne igen. Vi laver en samlet pris på robotten inkl. opsætning.

Bahn-Larsen anbefaler STIHLs robotter til kunderne det er en sikker maskine man kan stole på, når der skal klippes græs. Robotten er særdeles god til at klippe i snævre passager, da den ofte bliver længere i passagen, i stedet for at køre ud hurtigt.

På små og mellemstore græsarealer er RMI 422 i sit rette element og klarer områder op til 800 m2 med perfekt resultat på kort tid.

iMow har en biofunktion, der betyder, at det afklippede græs findeles og derved gøder græsplænen. Den perfekte løsning til dig, der vil bruge tiden på andet end at slå græsset.

Dockingstationen er robottens hjem. Det er her den automatisk finder tilbage til, når den mangler strøm og det er her den oplader og hviler mellem klippe perioderne.

Besøg Bahn-Larsen her på BEST OF Horsens.

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble