6. maj 2020

Robotplæneklipper fra Bonde Maskiner A/S giver mere tid til sjov

Hører du blandt dem, som hellere vil bruge tiden på andre sjove ting end at skulle slå græsplænen – så er en Husqvarna Automover lige noget for dig. 
 
Den nye model 2020 HUSQVARNA AUTOMOWER 305 er netop ankommet og Bonde Maskiner A/S forhandler selvfølgelig alle modellerne!
 
Den har et kompakt design og er ideel til mindre, komplekse haver på op til 600 m2. Den kan nemt håndtere skråninger med en hældning på 40 %. En platform med fire hjul og systematisk passagehåndtering giver effektiv betjening, og den tredobbelte søgefunktion letter den hurtigste vej hjem til ladestationen. Udstyret med vejrtimer, frostbeskyttelse og Automower® Connect@Home. Nem at rengøre og kan vaskes af med en haveslange.
 
Hos Bonde maskiner A/S i Skive forhandler vi dette lille vidunder, som vil gøre din hverdag meget nemmere.  Den kan slå dit græs både nat og dag, i solskin og regn -  helt uden støj og besvær.
 
Bonde Maskiner A/S installerer gerne banen for kunden til en meget favorabel pris og vi har også vinteropbevaring og opdatering af dem hvis det ønskes.
 
Så kig ind til Bonde maskiner A/S, hvor vi selvfølgelig også har et stort udvalg af almindelige plæneklippere, havetraktorer og Rider.
 
Se vores profil 
Se mere om Bonde Maskiner A/S på vores hjemmesideTilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia