24. januar 2019

TILBUD på OBH Frituregryde hos HP Hvidevarer i Skive

Kig ind til HP Hvidevarer og få en OBH Nordica ActiFry Genius XL til et særtilbud på kun kr. 1599,-

ActiFry Genious 1,7 kg (op til 8 personer) tilbereder mad til hele familien og er nem at rengøre. Actifry Genius er en frituregryde, som tilbereder mad med næsten eller ingen olie takket være den eksklusive Dual Motion-teknologi, der kombinerer cirkulation af varm luft med nænsom omrøring. 

Ni intelligente tilberedningsfunktioner gør det muligt at tilberede en lang række madvarer som pommes frites, stegt ris, fisk, wokretter, grøntsager, kød og endda desserter. Actifry Genius er nem at bruge: læg maden i non-stickskålen, vælg det rette program på digitaldisplayet, og du er klar! Og du behøver ikke skynde dig, når manden er tilberedt, takket være den automatiske funktion, der holder maden varm, indtil den skal serveres. OBH Nordica Actifry Genious er den bedste måde at tilberede dine livretter med med næsten eller ingen olie!

Se mere her https://youtu.be/7RnW6v9MDuE

HP Hvidevarer Skive

Hos HP Hvidevarer Skive finder du et stort udvalg af kendte kvalitetsmærker. Vi tager naturligvis altid udgangspunkt i dine individuelle krav og behov

Vores dygtige og erfarne personale giver dig altid god og korrekt rådgivning, som du kan stole på. Det høje serviceniveau gælder også ved leveringen, hvor vi kan opstille og montere dine hvidevarer efter dine ønsker.

HP Hvidevarer er altid klar med et godt tilbud og vores dygtige personale sørger for, at du får gode råd og en ordentlig vejledning, når du er på jagt efter dine nye hårde hvidevarer.

I skal altid være velkommen til at kontakte os på telefonen eller mail

Læs mere om HP Hvidevare

Følg os på Facebook

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia