Bonde Maskiner

- alt indenfor have- og maskinudstyr

Skal du have slået græsset, men er uden en plæneklipper? Skal du flytte, men bilen eller traileren er lige en tand for lille? Eller skal du ganske enkelt have trimmet hækket i baghaven? Så smut forbi Bonde Maskiner og få et godt  tilbud.

Bonde Maskiner kan med god samvittighed sige at de yder en service for enhver. Med seks forskellige hovedområder spænder det fra alt til havearbejde, diverse lifte og udlejning af biler og trailere. 

Firmaet startede i 2012 som en virksomhed opstået med baggrund i Skive Trykluft Center. Dette var et privat firma oprettet af Lars Bonde i 1975. 

Med personale uddannet indenfor hver deres fag er Bonde Maskiner godt rustet til at yde god og hurtig service når du har brug for det. 

Virksomheden har fem montører/mekanikere, tre sælgere, en lagermand, en boghodler og div. blæksprutter som sørger for at dagligdagen kører på skinner. 

Iblandt vores mærker og produkter kan findes bl.a. Husqvarna, Makita, Stiga, Jonsered, Klippo og Honda plæneklippere. Vores trailere inkludere mærker som Brenderup og Variant med mange forskellige modeller. 

Kig forbi og få et uforpligtende tilbud på den maskine du mangler.

Klik også ind på vores webshop og gør en god handel!

bonbillede1.png

bubble