LB Truck Service ApS


Service er vores vigtigste fokuspunkt

Hos LB Truck Service er vi eksperter i trucks, stablere og løftevogne. Det er en branche, der er i konstant udvikling, da der hele tiden kommer nye og bedre maskiner på markedet. Derfor kan vi fra tid til anden også tilbyde en nyhed inden for enten trucks, stablere eller løftevogne.

Vi er en virksomhed, der både tilbyder køb og salg af maskiner, samt service, reparation og leasingydelser. Det betyder, at vi kommer i nær kontakt med mange af vores kunder, og derfor er service også et af vores fokuspunkter.

Hos LB Truck Service finder du kompetente og erfarne medarbejdere, der hver dag har fokus på at levere et godt stykke arbejde. Virksomheden startede med kun én mand, og i dag er vi ca.14. Flere har arbejdet med trucks i mere end 30 år – en erfaring, der hver dag kommer vores kunder til gode.

Læs mere her, om hvad vi kan tilbyde dig:

Gaffeltruck

Find din nye gaffeltruck
Hvis du leder efter en gaffeltruck, er du kommet til det rette sted. Hos LB Truck Service er vi nemlig specialister i netop trucks, stablere og løftevogne.

Det betyder, at du hos os finder et stort udvalg af gaffeltrucks med forskellige specifikationer. Blandt andet kan du inden for området gaffeltruck finde både dieseltrucks, gastrucks og eltrucks. På den måde kan du garanteret finde den gaffeltruck, du søger, i vores sortiment.

Stablere

Når du vælger LB Truck Service, vælger du nogen, der brænder for faget. Vi er nemlig specialister i trucks, stablere og løftevogne, og vi har over 30 års erfaring med at levere professionel og personlige service til vores kunder. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den rette løsning inden for stablere. Er du på udkig efter en eller flere stablere, er du derfor kommet til det rette sted.

Palletruck

En palletruck til enhver opgave
Som det fremgår af navnet, er palletrucks det ideelle redskab til at løfte og flytte paller. Derfor er palletrucks en nødvendighed i mange forskellige erhverv og sammenhænge. Står du og mangler en palletruck, er LB Truck Service det helt rigtige valg. Vi har nemlig et stort udvalg af palletrucks og kan med vores ekspertise være med til at finde den rette løsning til dine behov.

Diesel truck eller gas truck?

Det kan være vanskeligt at beslutte, om man skal vælge en gas truck eller en diesel truck. Det afhænger naturligvis af hvilke opgaver, der skal løses samt en række andre omstændigheder. Hos LB Truck Service står vi altid klar til rådgive dig om, hvorvidt du skal vælge en diesel truck eller en gas truck.

Stor erfaring med både gas og diesel trucks

Vi forhandler både nye og brugte maskiner, så hvis du synes at et køb af en ny diesel truck eller gas truck er for stor en investering, kan en brugt truck være løsningen. Du har også mulighed for at lease din gas truck eller diesel truck hos LB Truck Service.

Service og reparation

Vi udfører både service og reparationer af alle former for trucks. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 97 59 33 44, hvis du har spørgsmål eller vil have et uforpligtende tilbud.

TILBUD

Spar penge med “LB Truck tilbud”
Tjek her vort store udvalg af maskiner til ethvert behov, heriblandt både nye og brugte trucks. Til dig, der gerne vil lave en god handel, har vi et særligt koncept: “LB Truck tilbud”. Med “LB Truck tilbud” kan du få gode maskiner til meget fordelagtige priser. Med “LB Truck tilbud” kan du kort sagt drage nytte af de bedste tilbud, vi kan give.

Klik direkte ind på TILBUD

Brugte produkter, truck, stablere, palletruck

Gennemse vores store udvalg af brugte gaffeltrucks, palleløftere og stablere.

Stort udvalg af brugte trucks
Står du og mangler en truck? Hos LB Truck Service har vi et stort udvalg af brugte trucks. Ved at vælge brugte trucks får du maskiner, der stadig er helt i orden, men til en rigtig god pris. På den måde kan det være en idé at gå efter brugte trucks, hvis du ikke har eller ønsker at investere i en ny.

Kontakt os og hør mere
Vil du vide mere om vores leasing- og serviceaftaler omkring brugte trucks? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os.
Du kan enten skrive til os på mail lb@lbtruck.dk eller ringe på telefon 97 59 33 44.

 


Følg med på Facebook

bubble