Bahn-Larsen er specialister i alle former for havebrugsmaskiner og tilbyder maskinhotel.

Ligger du inde med en tilgroet have, et stykke skov, som bare ikke bliver udnyttet godt nok eller skal græsset have en tur, men maskinen er i udu - så kontakt Bahn-Larsen og få et rigtig godt tilbud på den reparation eller det serviceeftersyn der er nødvendig for din maskine.

Vores serviceværksted er på 250m2, hvor vi tilbyder reparation, vintereftersyn og anden service på stort set alle typer skov- have og parkmaskiner, plæneklippere, kædesave, fræsere, havetraktorer, ridere, kompakttraktorer osv. som du anvender i din virksomhed eller der hjemme, vi udfører reparationer på næsten alle mærker.

Vi er autoriseret reklamationsværksted for bl.a Stiga, Briggs And Stratton, Honda motorer, AL-KO Ginge, Ikra Mogatec, Flymo/Partner og McCulloch.

Vores målsætning er at levere reparationer af højest mulig kvalitet, en god dialog er midlet til at opnå det resultat du kommer for.

Desuden har vi altid sat en ære i, at overholde de aftalte leveringstider.

Et forebyggende service kan forhindre dyre reparationer!

Maskinhotel - i sikkerhed.
Bahn-Larsen kan tilbyde dine haveredskaber at kommer i sikkerhed, hen over vinteren. I de rette faciliteter og omgivelser vil din maskine blive forskånet for vinterens luner og nemt kunne gøres forårsklar i marts/april - til en ny højsæson. 

Spar tid og ærgrelser, bestil et service i god tid!

Afhentning af maskiner i Fjends, Skive, Salling og omegn

Besøg også vores webshop


Følg med på Facebook

bubble