Det Varme Brød - vi er specialister i bagværk

Det Varme Brød i Skive tilbyder traditionelt, friskbagt bagværk skabt af de bedste råvarer. Vi sætter en ære i, at have et godt og varieret udvalg af både brød og kager.

Udover det traditionelle bagværk har vi en række specialer, som kunderne ofte kører langt efter:

Bryllupskager
Hos Det Varme Brød ved vi, hvor vigtigt det er, at alt går op i en højere enhed på bryllupsdagen. Derfor står vi klar med en bryllupskage lige efter jeres smag. Kun fantasien sætter grænser, når kagen til jeres særlige dag skal kreeres. Højde, bredde, udformning og smag kan vi snakke nærmere om

Firmakager
Vi laver firmakager efter kundernes specifikke ønsker. Vi er specialiseret i at lave kager med portrætter, billeder eller logoer på marcipanen.

Fødselsdagskager
Hos Det Varme Brød i Skive tilbyder vi mange forskellige typer af fødselsdagslagkager: Festlagkager, flødelagkager, marcipanlagkager, bradepandekager, muffins og meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænser, så kom endelig med forslag eller specifikke ønsker.

Desuden er vi kendt for vores særlige kagemænd
Om du ønsker dig en spiselig Askepot eller Batman, står vi klar med bagegrejet. Vi maler kagerne med en airbrush med frugtfarve i. Kom ned i bagerforretningen og se vores mappe med billeder af de mange forskellige kagemænd, vi gennem tiden har lavet. Vi har mere end 300 specialkagemænd på CV’et!

Ønsker du derimod en helt traditionel kagemand eller bollekagemand, laver vi naturligvis sådan én med glæde.

Det skal  være en rar oplevelse for kunder at komme i vort lille bageri og alle i teamet gør sit yderste for at kunderne føler sig hjemme hos os.

Vi glæder os til at se dig!

Åbningstider:
Mandag lukket
Tirsdag 6:30 - 17:00
Onsdag 6:30 - 17:00
Torsdag 6:30 - 17:00
Fredag 6:30 - 17:00
Lørdag 6:30 - 15:30
Søndag 6:30 - 15:30


Følg med på Facebook

bubble