Højslev Kro - en uforglemmelig fest i unikke, lokale omgivelser

Oplev ikke bare en usædvanlig atmosfære, fremragende mad og imødekommende personale på Højslev, men oplev at der bliver taget hånd om lige den fest du holder næste gang. 

Den originale bygning blev opført i 1905, og kroen undgik i 1995 en modernisering, dog stadig med den oprindelige konstruktion i baghovedet for at beholde den specille stemning. Claus Engmann overtog officielt som bestyrer i Maj 1997 efter flere års ansættelse på anden vis.

Kroen har i mange år sat sit mærke i den kulinariske verden med deres blanding af traditional dansk mad og eksotiske retter. Claus' kone Sara er oprindeligt fra Thailand og hjælper med at drive kroen samt give hele huset en imødekommende stemning. 

Den store gule bygning rummer også 11 nyistandsatte værelser - så er du på besøg i Højslev eller omegn så check ind her og nyd den rustikke atmosfære. Der kan tilkøbes både 1/1 og 1/2 pension til alle værelser, som desuden kan fås som både dobbelt og enkeltværelser. 

Kroen tager imod bestillinger på mad ud af huset og lægger også lokaler til både, bryllup, jubilæum, konfirmationer og fødselsdage. Der bliver sørget for både betjening, drikkevarer, mad og hvad kunden ellers måtte ønske. 

bestofskive_højslev_kro_restaurant_skive


Følg med på Facebook

bubble